Oktay Ustadan Elmalı Profiteröl


Malzemeler:
3 adet elma
yarım kakolu pasta keki
1 paket kakaolu bisküvi
1 su b. fındık
tarçın

Çikolata İçin:
3 su b. süt
1 su b. toz şeker
2 çorba k. kakao
2 çorba k. un
10 adet ikramlık bitter çikolata
3 çorba k. sıvıyağ

Üzeri İçin:
parça çikolata


Hazırlanışı:Karıştırma kabına yarım pasta kekini ve bisküvileri alıp elinizle parçalayın.Üzerine 3 adet elmayı rendeleyin.Üzerine 1 su bardağı fındık tarçın ilave edin ve güzelce yoğurun.Ceviz parçası büyüklüğünde toplar yapın.Çikolata sos için tencereye 3 su bardağı sütü alın.

Sütün üzerine 1 su bardağı toz şeker,2 çorba kaşığı kakao 2 çorba kaşığı un ilave edin.Üzerine 10 adet İkramlık biter çikolata ekleyin.Çikolata sosunu kaynatın.Servis tabağına elmalı profiterolu ekleyin.Üzerine çikolata sosu dökün.Üzerine parça çikolataları ekleyip hemen servis edin.

0 yorum:

Yorum Gönder