Oktay Usta Balık Ziyafeti
Oktay Usta Balık Ziyafeti |
Malzeme Listesi:
- 3 Levrek
- Tuz
- Karabiber
- Zeytinyağı
Salatası İçin:
- Turp
- Renkli Yeşillik
- Dereotu
- Nane
- Havuç
- Kırmızı Soğan
- Soya Filizi
- Limon
- Zeytinyağı
Hazırlanışı:
Levrekleri fileto haline getiriyoruz. Zeytinyağına batırıp tuz ve karabiber atıyoruz. Salatasını hazırlamak için, soya filizini karıştırma kabına alıyoruz. Yeşil soğanı ve dereotunu doğruyoruz.
Zeytinyağını ve limonunu sıkıyoruz. Süsleme yapmak için, turpları ortadan ikiye bölüyoruz ve ortalarını çıkarıyoruz.
İçine karışık yeşilliklerden bir tutam hazırlayarak oturtuyoruz ve uçlarını kesiyoruz. Servis tabağına hazırladığımız salatayı ve süslediğimiz sebzeleri koyuyoruz.
Levrekleri az yağda kızartıyoruz ve servis tabağına alıyoruz.
0 yorum:
Yorum Gönder