truffle Tatlı Tarifi

  •                                              Malzemeler
  • 400 gr. bitter çikolata,
  • 200 ml. krema
  • 40 gr. tereyağı
  • Kakao (Bulamak için)
  • Pudra Şekeri (Bulamak için)
  • Petibör bisküvi (Bulamak için)
  • Ceviz parçaları (Bulamak için)
  • Antep Fıstık Kırıkları (Bulamak için)
  • Hindistan cevizi (Bulamak için)



Hazırlanışı :

Öncelikle kremayı tavada kaynatıyoruz içine kırdığımız bitter çikolatalarını döküyoruz. Sonra iyice özleşene kadar iyice karıştırıyoruz.Ardından karışıma tereyağınıda ekleyip sonra bu karışımı bir gün dolapta bekletiyoruz.Sonraki gün karışımdan kaşık yardımı ile parçalar koparıyoruz ve yuvarlayıp isteğe göre malzemelere bulayıp hazırlıyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder