Yumurta Benyesi (4 Kişilik)
Yumurta Yemekleri ![]() |
![]() |
Malzemeler 4 Yumurta Tuz, Karabiber 1 Su Bardağı Un 1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 1/2 Su Bardağı Soda 1 Yumurta Akı Kızartmak için Sıvıyağ Yeterince Kıyılmış Maydanoz |
Yemegin Yapilisi |
4 yumurtayı katı kıvamda haşlayıp soyun ve halkalar halinde dilimleyin. Üzerlerine tuz ve karabiber serpin. Derin bir kasede 1 su bardagı un, 1 çorba kaşığı zeytinyağı ve yarım su bardağı sodayı kanştırın. 1 yumurta akını iyice çırparak köpük haline getirip sodalı Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın. |
AFIYET OLSUN... |
0 yorum:
Yorum Gönder